FORUM

Tilbake til forum

 • Parkering på Larkollen, en alvorlig sak

  Jeg synes at alle må parkere litt bedre på Larkollen. Når det er helg, sommer og vind er det sannsynlig at det blir mange folk. Da bør det stå biler på tvers i to rader på midten av plassen. Det er lett å glemme andre når man gleder seg til å komme på vannet. Jeg synes det er dumt at den første som ikke får plass langs kanten stiller seg midt på plassen. (Forstår dere hva jeg mener eller må jeg forklare mer?) Den første bør stille seg på tvers men ikke dekke midtlinjen på plassen. Som regel blir det en rad på tvers og noen biler på langs. Da blir det ikke plass til meg når jeg kommer litt sent.
  Det er jo veldig alvorlig hvis noen må dra hjem fordi de ikke får parkert. Det er det samme som skjer på Tryvann om vinteren. De første som kommer synes det er supert å ha 2 m på hver side av bilen og 8-10 m foran og bak. (det er vel egentlig værst mulig måte å parkere på eller kan noen finne på noe værre?) På parkeringshus er det ofte 2,5m til hver bil og 5 m mellom radene.
  Jeg oppfordre alle til å tenke: Blir det mange folk her i dag? Hvis ja: vurder parkeringen din, skritt opp i alle retninger og tenk på dem som kommer etter :) Juster posisjonen om nødvendig. På forhånd tusen takk!
  Jeg fikk siste plassen på lørdag. Det var fortsatt mye ledig areal ca 8 m bak bilene på venstre side. Alikevel var det ikke mulig å parkere uten å blokkere noen.
  Hvor farlig er det egentlig å blokkere noen? De fleste drar vel ikke hjem før solen går ned uansett? Det er vel ingen som reagerer på om de må bli litt til, en super unskyldning :) Er det noen som har gjort seg noen tanker om dette?
  KH

  • 05.07.16 18:15
  • Av Han med lua
  • 1 svar
 • Var på Larkollen forrige søndag. Det var ingen windsurfere eller kitere å se, men parkeringsplassen var full (med kun en rad biler i midten). Så de fleste som parkerer der er nok ikke inne på disse sidene.