FORUM

Tilbake til forum

 • Costa teguise lanzarote, noen med erfaring?

  Noen med erfaringer derifra? Familievennlig plass? Bra utstyr? 

  • 21.01.14 22:58
  • Av stian
  • 2 svar
 • Har vært på Costa Teguise. Utrolig bra sted! Var der med familien (8 + 12 år) i 2 uker i hos juli for 2,5 år siden. Vi bodde på et enkelt men greit hotel "Galeon Playa" - sjekk på booking.com. De har leiligheter med flere soverom. Gangavstand (100 m) til surfestranda.

  Leide brett hos Windusurf Paradise. Det var også bra. Ble seilt mye med 4,2-4,7 m2.

  Litt vaskelig å seile ut fra stranda da det er litt vindskygge. MEN når du kommer ut på revet er det herlig :)

  Gled deg om du får til tur! det er nok det beste stedet jeg har vært! (har prøvd: Dahab, Hurghada, Tarifa, Gran Canari, Fuerteventura, Hvide Sande, Varberg etc.)

  Pål

 • Hei Stian! Anbefaler også Las Cucharas (Costa Teguise): Terningkast 6! Ekstrapoeng: Familiemedlemmer som ikke surfer vil også trives her – fine strender, mye å leke med for små og store, fredelig og charmerende – særlig rundt hovedstranda som er utgangspunktet for surferne. Som surfespot er dette en liten genistrek. Flatt vann for nybegynnere og de som vil trene på manøvre, bump and jump lengre ute og store bølger når det blåser opp. Disse bølgende er av den snille typen – i hvert fall når vindene er nordlige. Som de nesten alltid er i den beste perioden – fra april til et stykke uti oktober. Med snille bølger mener jeg bølger som er runde med god avstand imellom. Da kan du takle dem selv om du ikke er en erfaren wavesurfer. Det er som å kjøre berg- og dalbane i god fart. Rett og slett kanon! Så kan du også seile på det revet Pål skriver om. Selv kresne wavefreaker digger det. Jeg pleier å leie utstyr på fanatic-boardsenter (http://www.fanatic-boarderscenter.com/en/destinations/weather/9). Meget godt vedlikehold og super service der. Glad for at du åpnet denne tråden, Stian. Så fikk jeg endelig sendt avgårde en anbefaling. Skulle ha gjort det for lenge siden… Mvh Teddy